zoeken
|
Algemeen
Categorie├źn
Audio

Voor een compleet assortiment aan  Audio apparatuur kunt u terecht bij Hacktic Computer Products

Soundbars & home cinema systemen van o.a. Harman/Kardon, Samsung, LG, Philips, SONY en JBL staan in onze showroom opgesteld. Maar u kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor een assortiment hoofdtelefoons, draadloze speakers en portable audio.

 

Draadloze speakers

Draadloze speakers zijn geschikt voor het streamen van uw favoriete muziek, bijvoorbeeld via Spotify, vanaf uw mobiel, tablet, en/of PC.

 

Multiroom

Wilt u door het hele huis genieten van uw favoriete muziek? Dan is een multiroom oplossing iets voor u. Door het plaatsen van multiroom speakers in diverse kamers van uw woning, kan er in het hele huis, of een gedeelte hiervan, draadloos uw favoriete muziek worden gestreamd.

 

Soundbars

Een soundbar is een verrijking voor uw televisie beleving op het gebied van geluid. Het geluid van een televisie is vaak beperkt van kwaliteit, met het plaatsen van een soundbar kan het geluid van de televisie eenvoudig worden verbeterd.
Sommige soundbars zijn ook te combineren met multiroom oplossingen en draadloze speakers.

 

Hoofdtelefoons

Ook kunt u bij ons terecht voor hoofdtelefoons van gerenommeerde merken als JBL, Harman Kardon, Sennheiser, Sony en nog vele andere merken. Of u nu op zoek bent naar een bedrade, draadloze, on-ear of in-ear hoofdtelefoon. Wij hebben altijd een passend advies voor u.