zoeken
|
Algemeen
Categorie├źn
Delta Digitale TV

Digitale televisie via de Zeeuwse kabel

Beleef digitale tv in de beste beeld- en geluidskwaliteit en met het meest uitgebreide zenderaanbod. Met het Startpakket Digitale TV (incl. smartcard) en een digitale ontvanger of digitale tv module (CI+) ontvang je het digitale Standaardpakket met ruim 60 zenders, waarvan de 25 meest bekeken zenders in HD.

Je betaalt eenmalig voor het Startpakket Digitale TV. In het Startpakket zit een smartcard (plastic pasje met chip) die werkt in een digitale ontvanger of digitale tv module (CI+). De kosten hiervan zijn afhankelijk van je persoonlijke wensen. Het Startpakket Digitale TV en digitale ontvangers zijn verkrijgbaar in onze showroom. Na de registratie van je smartcard kun je direct genieten van het digitaal standaardpakket. Om digitale tv met smartcard te kunnen kijken heb je TV- Basis nodig. Deze wordt gefactureerd via je energienota.

 

Je digitale zenders op meerdere televisies?

Binnen vijf minuten je zenderpakketten op meerdere televisies? Dan heb je meerdere smartcards nodig voor elk toestel waarop je wilt kijken. Wanneer je een tweede of derde smartcard activeert, kun je daarmee naar dezelfde zenders kijken die ook geactiveerd staan op je eerste smartcard. Je betaalt hiervoor niks extra's.

Je kunt maximaal drie smartcards bundelen. De zenderpakketten die op de geselecteerde smartcards staan worden dan op alle televisies in deze bundel geactiveerd. Wil je meer dan drie smartcards gebruiken? Dan kun je met minimaal twee andere smartcards een nieuwe tweede bundel maken.

 

Extra zenderpakketten

Kijk je digitale televisie met DELTA en wil je meer zenders ontvangen?
Kom langs met je smartcard en bestel dan een extra zenderpakket om de nieuwste series, spannendste films en live sportwedstrijden te kijken.

Bekijk het zenderoverzicht per pakket.

fox sports

 

Wat is DELTA Interactieve TV?

Je favoriete films en televisieprogramma’s kijken wanneer het jou uitkomt. Dat is het grote voordeel van DELTA Interactieve TV. Want daarmee kijk je niet alleen live via je televisietoestel maar ook op je smartphone, tablet, laptop en pc. Neem je op wat je wilt én kijk je programma’s terug via Programma Gemist en Begin Gemist met behulp van de DELTA TV app. Bekijk de opties van je abonnement.

 

Interactieve toepassingen via DELTA TV app

Live tv kijken op meerdere schermen

Live tv kijken op meerdere schermen kan met de DELTA TV app voor je smartphone, tablet of via een webbrowser op je laptop of pc. Daarmee kijk je overal in Nederland televisie, zowel binnen als buitenshuis. Alle internetklanten met een Instap abonnement of hoger van DELTA/ZeelandNet kunnen met de nieuwe DELTA TV-app live tv kijken.

 

Programma Gemist

Je hoeft niet meer thuis te zijn voor je favoriete programma. Met Programma Gemist in de DELTA TV app kijk je wanneer het je uitkomt. Tot 25 zenders zeven dagen terug. Zo werkt het:

•    Ga in het menu naar 'Programma Gemist
•    Selecteer de zender en het programma dat je wilt terugkijken
•    Als je niet weet op welke zender het programma is uitgezonden, kun je ook zoeken met behulp van de zoekbalk

 

Begin Gemist

De eerste minuten van een film of programma gemist? Met de DELTA TV App kijk je 25 zenders terug vanaf het begin met Begin Gemist. Zo werkt het:

•    Ga in het menu naar 'TV-gids'
•    Selecteer een programma naar keuze dat bezig is (blauwe kleur)
•    Klik op 'Kijk vanaf het begin'

 

Opnemen

De beste programma’s en films neem je heel eenvoudig op met de DELTA TV app. Bewaar tot 250 uur een jaar lang en kijk zo vaak terug als jij dat wilt. Opnemen is gratis bij TV & Internet Premium en Super of Alles-in-1 Premium en Super, maar is ook als los abonnement te bestellen voor € 5,50 per maand via MijnDELTA. Zo werkt het:

•    Ga in het menu naar 'TV-gids'
•    Selecteer een programma dat je wilt opnemen
•    Het programma wordt opgenomen volgens de tijden in de TV-gids
•    Ga na het opnemen in het menu naar 'Mijn opnames'
•    Klik het opgenomen programma aan dat je wilt zien