zoeken
|
Algemeen
Categorie├źn
AV Solutions

Hacktic Computer Products is gespecialiseerd op het gebied van presentatiemiddelen zoals interactieve digitale borden, touchscreens, videoconferencing en collaboration. Hierin leveren wij een breed aanbod met alle toonaangevende merken.

Digiborden en Touchscreens 

Interactief presenteren op een grootformaat LCD-touchscreen of digibord geeft u enorme mogelijkheden. U kunt film, geluid, beeld en internet eenvoudiger dan ooit integreren in uw les of presentatie. De interactieve schermen lenen zich voor vergaderingen, lessen, videoconferencing, trainingen en vele andere doeleinden. Bovendien zorgt het voor een professionele uitstraling en interactie en houdt u de aandacht van uw publiek beter vast.

Voorbeelden van toepassingen:

  • Een bouwbedrijf projecteert staalconstructies op het bord om er vervolgens aan alle kanten op, onder, in en omheen te kunnen kijken. 
  • Een chemische fabriek gebruikt het bord voor veiligheidsinstructies.
  • Een interieur ontwerper presenteert met het bord zijn ontwerpen en past ze ter plekke aan.
Smartboard

Video-walls 

 Een video-wall bestaat uit gestapelde en gekoppelde schermen waarbij zowel meerdere beeldbronnen tegelijkertijd getoond kunnen worden als één groot beeld op alle schermen. Een videowall wordt behalve in de entertainmentbranche ook geïnstalleerd in controlrooms en newsrooms of in combinatie met narrowcasting. Denk hierbij aan beelden waarbij meerdere beelden in één oogopslag overzichtelijk getoond dienen te worden.

Narrowcasting 

Narrowcasting is het - door middel van audiovisuele displays - benaderen van een of meer specifieke doelgroepen, op een specifieke plaats en op specifieke momenten. De bedoeling is dat de content zoveel mogelijk op maat is gesneden voor de ontvanger.

Divers
De mogelijkheden van narrowcasting zijn erg groot. Zo kunnen er voorgeprogrameerde presentaties worden gedraaid, kan er live tv worden uitgezonden, maar kunnen de presentaties ook aan databases worden gekoppeld zodat direct de laatste informatie, bijvoorbeeld aandelen of vertrektijden van vliegtuigen, wordt uitgezonden.

Interactief
Interactieve narrowcasting is een nieuwe vorm van narrowcasting, waarbij klanten actief invloed uitoefenen op de informatie die zij ontvangen. Bij interactieve narrowcasting maken we gebruik van touchscreens of van schermen die met touchpanels worden aangestuurd. Daarnaast is de content meer informatief gericht en meer merkgeoriënteerd. Interactieve narrowcasting kan daarom nog gerichter worden ingezet, zelfs naast of tussen de producten en omdat er gebruik wordt gemaakt van aanraakschermen is het gebruik door klanten tevens beter te analyseren.

Digitale bewegwijzering
Door op de juiste locaties displays te plaatsen met daarop opgenomen de diverse bestemmingen binnen een gebouw of andere omgeving, kan de bezoeker de juiste weg gewezen worden. Deze beelden kunnen gecombineerd worden met bv een commerciële boodschap zodat deze oplossing twee doelen dient.

ClickShare

The one click wonder!

De essentie van een vergadering is dat mensen bij elkaar komen om samen te werken. Maar echte samenwerking wordt bemoeilijkt als er maar één persoon is die beslist wat er op het grote scherm van de vergaderzaal wordt getoond.

Met ClickShare introduceert Barco eindelijk democratie in de vergaderzaal. Met dit eenvoudige systeem krijgt iedereen de mogelijkheid om aan de andere deelnemers te tonen wat hij of zij wenst. Hierdoor is er veel minder tijdverlies tijdens discussies, en kunnen beslissingen sneller en beter worden onderbouwd.

ClickShare bestaat uit een aantal ClickShare Buttons die de deelnemers aan de vergadering via de USB poort met hun laptop verbinden. Als de eenvoudige applicatie is opgestart, wordt met één druk op de knop, de presentatie draadloos naar het grote scherm van de vergaderzaal gestuurd. De ClickShare Base Unit, die verbonden is met het AV-systeem van de zaal, zorgt voor de vlekkeloze verwerking van het beveiligde signaal. Dit betekent bijvoorbeeld dat hij automatisch de meest optimale resolutie kiest, waardoor geen enkel scherm-layout meer vervormd wordt. Met de aanwezigheid van een ClickShareset in een vergaderruimte weet de deelnemer dat zijn of haar presentatie in een passende resolutie zal worden weergegeven op het scherm.

Barco-systeem

Als een tweede deelnemer op zijn ClickShare Button drukt, dan worden de beide laptopschermen getoond. Zo kunnen maximaal vier collega's tegelijkertijd hun presentaties op één scherm tonen  Het aantal buttons in een vergaderzaal kan wel oplopen tot maximaal 25 gebruikers.

Met een noviteit als Barco's ClickShare wordt presenteren nog eenvoudiger!

Videoconferencing 

Vergaderen en het beleggen van meetings is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het zakenleven. Omdat het vaak niet mogelijk is alle sprekers en participanten in dezelfde vestiging te verzamelen, wordt videoconferencing ingezet. Door middel van een goede op- en afstelling van camera's en monitoren kunt u wereldwijd communiceren en zelfs documenten versturen of een whiteboard delen.

Waarom videoconferencing?
Videocommunicatie is de moderne manier van samenwerken. Met beelden legt u veel sneller uit wat u bedoelt. Dit stelt u in staat om sneller tot beslissingen te komen. Met een videovergadering zijn de juiste mensen altijd binnen bereik, waar ze zich ook bevinden, zonder tijd te verliezen.

Lokaal of wereldwijd en op ieder gewenst moment
Overleg op afstand neemt de noodzaak weg om onnodig veel te reizen. Dit brengt ook nog eens een verlaging van de kosten met zich mee. Vanaf uw eigen werkplek communiceert u direct met andere vestigingen. Zonder heen en weer te reizen is frequenter overleg mogelijk.
Met de afstandsbediening verplaatst u zich van Amsterdam naar Eindhoven, of van Antwerpen naar Londen. U kunt zelfs meerdere vestigingen tegelijkertijd in beeld brengen. Met videoconferentie kunt u overal bij zijn, zonder te verplaatsen. En toch het gevoel hebben, fysiek aanwezig te zijn. Dit wordt telepresence genoemd.

Betaalbare systemen, beschikbaarheid van breedband Internet en een inmiddels perfecte kwaliteit zijn de redenen waarom videoconferentie een serieus alternatief is voor fysieke verplaatsing.