zoeken
|
Barco Clickshare

 

Clickshare is Barco’s antwoord op zeer herkenbare problemen die miljoenen mensen wereldwijd ervaren in vergaderruimtes. Deze innovatieve oplossing verhelpt het gedoe met het aansluiten van uw laptop op tablet op de aanwezige audiovisuele apparatuur en stelt u in staat om binnen 10 seconden na binnenkomst de inhoud op uw laptop of andere device draadloos te delen met andere deelnemers. Met andere woorden: wanneer u een vergaderruimte binnengaat en een Clickshare-set op tafel ziet staan, hoeft u zich enkel nog maar te concentreren op de vergadering – niet op de techniek.

 

 

De instapper: Clickshare CS-100 

De Clickshare CS-100 is het instapmodel voor kleine groepen en huddle rooms, waar het draadloos delen van content vanaf een laptop of mobiel apparaat wenselijk is. Iedereen - inclusief de gasten - kunnen met één klik verbinding maken en meteen content delen. Plug eenvoudig de Clickshare Button in de USB poort van uw PC of Mac en klik op de knop om de inhoud van uw laptop op het scherm van de vergaderzaal te delen. Met de Clickshare App kunnen gebruikers ook content te delen vanaf hun mobiele telefoons of tablets.

Barco Clickshare CS-100 is een stand-alone model met een HDMI-uitgang, waarmee maximaal 8 gebruikers verbinding kunnen maken en één gebruiker tegelijk content kan delen.Voor de delers: Clickshare CSE-200

In veel situaties biedt de Clickshare CS-100 niet voldoende mogelijkheden. Voor die situaties heeft Barco de Clickshare CSE-200 ontwikkeld. De Barco Clickshare CSE-200 biedt de Clickshare ervaring voor kleine en middelgrote vergaderzalen. Iedereen kan supereenvoudig met één klik zijn laptop, PC of Mac draadloos verbinden met de centrale beelddrager. Een training is niet nodig.
Gebruikers pluggen gewoon de stekker van een USB-aangedreven apparaat - de Clickshare Button - in hun PC of Mac en klikken op de knop om de inhoud van hun laptop op de grote vergaderzaal scherm. Heeft u een tablet of smartphone? Geen probleem! Met de Clickshare App of via Airplay kunnen gebruikers ook content delen vanaf hun mobiele telefoon of tablets. De Barco Clickshare CSE-200 dient te worden aangesloten via een HDMI kabel aan een monitor, touchscreen of projector.

Met de Barco Clickshare CSE-200 kunnen maximaal zestien gebruikers verbinding maken en twee gebruikers kunnen tegelijk presenteren.

 

Voor de high-end boardroom: Clickshare CSC-1 & Clickshare CSE-800

Als u gebruik maakt van twee projectoren of twee LCD/LED schermen, dan zijn de meer dan complete Barco Clickshare CSC-1 en CSE-800  de juiste keuze. Beide Clickshare systemen zijn volledig compatibel met de Clickshare USB knoppen en de apps voor mobiele apparaten, en is geoptimaliseerd voor veilig en efficiënt gebruik in professionele vergaderzalen en boardrooms.

Doordat er tot vier (Clickshare CSC-1) of acht (Clickshare CSE-800)  gebruikers gelijktijdig een presentatie kunnen weergeven op het scherm, beleeft u de complete Clickshare samenwerking ervaring. Daarnaast kunnen er tot 64 knoppen draadloos worden aangesloten op de basisstations, klaar om te delen. Het perfect gesynchroniseerde geluid en beeld zorgen ervoor dat filmclips optimaal kunnen worden weergegeven. Dit tot in 4K beeldresolutie!

 

Barco Clickshare CS-100, CSE-200, CSE-800, CSC-1

 
  

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van het Barco Clickshare systeem?

Neem dan contact op met onze Barco Clickshare specialisten voor een demonstratie in ons ruime Experience Center of bij u op locatie.