zoeken
|
Algemeen
Categorie├źn
Barcode & scanning

Complete barcodesystemen voor efficiënte gegevensverzameling en bijhouden in elke sector

Maak gebruik van een barcodescanning systeem voor efficiënte en nauwkeurige gegevensverzameling en -opslag. Wij bieden u barcodescanners die beschikken over de allernieuwste technologie, voor best-in-class nauwkeurigheid en lees afstanden. Van scanners met hygienische behuizingen voor de gezondheidszorg, tot robuste modellen voor de meest uitdagende warehouse omgevingen, Hacktic computer products heeft altijd de geschikte apparatuur voor uw branch en werkomgeving.

barcodescanner barcodescanner barcodescanner 


Professionele, robuuste barcodescanning systemen

Ons assortiment bestaat uit de meest toonaangevende fabrikanten van barcode scanning apparatuur. Van kassa toepassingen tot gebruik in het magazijn, wij kunnen u de beste barcode scanner systemen voor bedrijfskritieke situaties aanbevelen. Wij bieden een totaal assortiment van barcodescanners voor elke toepassing en omgeving:

  • Vaste positie en in-balie scanners voor handsfree, hoog-volume scannen toepassingen. Perfect voor de detailhandel. 
  • Industriële en rugged scanners met rubberen behuizing voor magazijn en veld toepassingen. 
  • Gezondheidszorg scanners met ontsmettingsmiddel bestendige behuizingen voor ziekenhuis point-of-care gegevensverzameling.
  • Ergonomische hand-held scanners die gemakkelijk kunnen worden gemanoeuvreerd om vreemd gevormde onderdelen of moeilijk bereikbare barcodes te scannen
  • Draadloze scanners met geoptimaliseerde connectiviteit om de mobiliteit van de werknemer te vergroten.