zoeken
|
Algemeen
Categorie├źn
Referenties

Levering en installatie van een Barco enterprise-systeem

Voor een verhuurder van industriële machines en gereedschappen hebben we een Barco enterprise-systeem opgeleverd in een board room. Hiervoor werd een 80" televisiescherm aan de wand gemonteerd. De bekabeling en de Barco-ontvanger zijn door ons vakkundig aangelegd en afgeinstalleerd. Met behulp van de Clickshare-dongle of de Clickshare-app kan het beeld van een notebook, tablet of smartphone met een simpele druk op de knop getoond worden op het grote scherm. Er kunnen maximaal vier apparaten tegelijkertijd worden weergegeven. Op deze manier kunnen alle deelnemers hun materiaal eenvoudig delen zonder dat er speciale sofware of bekabeling voor nodig is.


Barco-systeem

Barco-systeem


Levering en montage 5-vlaks smartboard

Voor een opdrachtgever in de chemie hebben we een 5-vlaks smartboard geleverd en geïnstalleerd op locatie. Het smartboard bestaat uit een digitaal bord met aan weerszijde een draaibaar whiteboard. Met behulp van de projector kunnen presentaties en lesmateriaal worden weergeven op het interactieve bord. Aantekeningen kunnen via een simpele aanraking met vinger of pen worden gemaakt en opgeslagen. Met een smartboard zijn de mogelijkheden om presentaties te geven eindeloos.


Smartboard


Levering en montage televisieschermen

Voor een internationale verpakkingenproducent hebben we drie televisieschermen geleverd en geplaatst in een kantineruimte. Deze schermen zijn bevestigd aan stevige muurbeugels en kunnen in verschillende posities worden gedraaid. De schermen worden aangestuurd door een centrale server met behulp van een narrowcasting-oplossing.

Televisie


Levering industriële schermen

Voor een opdrachtgever in de chemische sector hebben we schermen aangeleverd voor gebruik in een controlekamer. Het betreft industriële panelen van hoge kwaliteit voor gebruik in een 24/7-omgeving.

Oude situatie:

Nieuwe situatie:

ScreensMaritieme sector

Hacktic Computer Products heeft ook ervaring met het leveren en installeren van computerhardware en -supplies in de maritieme sector. Zo hebben wij voor een maritieme dienstverlener schermen, variërend van breedbeeld- tot ultrawide monitoren, geleverd en geplaatst op locatie in een verkeerstoren. Daarnaast komen wij ook aan boord van schepen om computers te installeren, zodat systemen gebruiksklaar en naar wens van de klant worden opgeleverd.

verkeerstoren 

bootboot