zoeken
|
Algemeen
Categorie├źn
Computer- en netwerkbeveiliging

Computeraanvallen en -bedreigingen zijn aan de orde van de dag. Iedere organisatie heeft er helaas mee te maken. De beveiliging van uw computers, servers, netwerken en dataverbindingen is dan ook geen overbodige luxe. Integendeel. Het is essentieel als u op uw automatisering continu wilt kunnen rekenen. Hacktic is dan ook gespecialiseerd in het beveiligen van computersystemen en data.

Firewalls

Firewalls zijn uw eerstelijns bescherming. Met de firewall bepaalt u wat uw netwerk binnen kan komen en wat eruit kan gaan. Soms kan een softwarematige firewall voldoende zijn, soms is de installatie van firewall hardware aan te bevelen. Hoe sterk de beveiliging moet zijn, hangt van verschillende factoren af. Wij adviseren u graag en zorgen voor een perfecte uitvoering en installatie.

firewall cisco

Antivirus en anti-spyware

Een goede bescherming tegen virussen, Trojaanse paarden, wormen en spyware is essentieel. Dagelijks komen er bij elk netwerk wel bestanden binnen die een gigantische schade aan kunnen richten. Met de geavanceerde oplossingen van Hacktic computer products zorgen wij ervoor dat u optimaal beschermd bent en de updates met dagelijks de nieuwste virusdetectie software automatisch worden geïnstalleerd. Van server tot werkplekken en mobiele apparatuur.

endpoint symantec endpoint mcafee

Spammanagement

Met spam komen veel bedreigingen binnen. Het is een belangrijk onderdeel van de beveiliging van uw mailserver en de mailboxen van uw medewerkers. Vaak is spam ook voorzien van kleine bestanden die aanvallen op uw systeem uit kunnen voeren. Nog voordat deze geopend kunnen worden, zorgen wij er al voor dat ze uw systeem niet bereiken.

firewall barracuda

Content filters

Als u wilt dat uw medewerkers tijdens werktijd bepaalde typen internetsites niet kunnen bezoeken, dan kunnen wij contentfilters installeren. Websites die potentieel schadelijke bestanden bevatten worden ook automatisch geblokt. U kunt zelf de instellingen per werkplek bepalen.

firewall sonicwall