zoeken
|
Algemeen
Categorie├źn
Bedrijfsinformatie

Geschiedenis

In vogelvlucht door de geschiedenis van Hacktic Computer Products. Hacktic wordt opgericht in 1997 door Sayen Sutterland. De eerste winkel van Hacktic werd geopend aan de Stationsweg in Terneuzen. Van eenmanszaak groeide Hacktic al snel uit tot een bedrijf met meerdere medewerkers in fulltime dienstverband.

In  2004 was het tijd om te verhuizen. Iedere cm van het pand aan de stationsweg werd benut.  Tijd voor meer ruimte en expansie van nieuwe producten.  Dat was toen en nu staan we weer op hetzelfde punt maar dan 10 jaar later. Hacktic heeft zich in de laatste 10 jaar ontwikkeld tot een complete leverancier op het gebied van ICT. Van aankoop tot service bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze showroom is een waar experience center. Wanneer je naar Hacktic komt geeft het de mogelijkheid om kennis te nemen van een ruim assortiment multi-media waarmee u contact kunt maken met de wereld.

winkel winkel

 

Onze productgroepen zijn:

  • Computers en laptops (op maat) en componenten
  • Computer en  officesupplies
  • Service afdeling ( onderhoud en upgrades)
  • Workshops  


Hacktic staat voor:  het nieuwe winkelen

Onze webshop biedt u de mogelijkheid om wanneer u maar wilt, toegang te hebben tot ons assortiment. Onze producten zijn voorzien van duidelijke omschrijvingen en uitgebreide productspecificaties. Wilt u toch persoonlijk geadviseerd worden, dan bent u van harte welkom in onze winkel in Terneuzen. Hier kunt u zelf uw product bekijken en staan onze medewerkers 6 dagen in de week voor u klaar om u van vakkundig advies te voorzien, zodat kiezen leuk wordt.  

Aan onze servicebalie is het mogelijk om kleine reparaties en software-updates uit te voeren. Dat betekent dat je in veel gevallen direct weer op weg kunt. Onze  medewerkers van de service-afdeling zijn echte probleemoplossers. Waar mogelijk helpen zij u ook telefonisch met kleine vragen.

winkel winkel