zoeken
|
Algemeen
Categorie├źn
Professional printing

Labelprinters

Etikettenprinters en labelprinters zijn niet meer weg te denken in een moderne productie omgeving. Bijna elke verpakking bevat kwalitatief hoogstaande labels met productgegevens, barcodes en logo’s.

Ons aanbod labelpinters en etikettenprinters is zeer breed en bestaat uit de topmerken Dymo, Brady, Brother, Toshiba, Zebra, Intermec, Avery, Printronix en Datamax. Voor iedere vraag is dus een passend product te vinden. Of u nu een paar etiketten per dag print of uw labelprinter 24/7 in werking is. Onze adviseurs blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat ze u een passend en onafhankelijk advies kunnen geven. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

brady etiketten intermec


Groot formaat printers

Bij ons bent u aan het goede adres voor elke grootformaat plotter! Als totaalleverancier voor uw tekenkamer helpen wij u met het zo efficiënt mogelijk vervaardigen van uw tekeningen: vanaf het digitale ontwerp in AutoCAD tot aan de presentatie op papier! Wij leveren professionele plotters om uw CAD tekeningen af te drukken.

  • Professionele A0, A1 en A2 plotters van hoge kwaliteit
  • Grootformaat scanners voor scannen van tekeningen
  • Totaalleverancier; ook voor onderdelen, inkt en papier


Bij ons vindt u een compleet assortiment grootformaat plotters voor constructeurs, architecten, grafische kunstenaars en professionele fotografen. Een grootformaat plotter levert niet alleen briljante resultaten, maar is ook veelzijdig, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken.


designjet