zoeken
|
Algemeen
Categorie├źn
Retourzendingen

Wij geloven dat onze producten en onze dienstverlening aan uw hoogste verwachtingen moeten voldoen. Als om welke reden dan ook uw terug moet sturen, lees dan verder.

Afkoelingsperiode

Conform de wet koop of afstand heeft u als consument bij een particuliere aankoop het recht de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden binnen 14 kalenderdagen na aflevering van het product. U bent verplicht zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn voor zover dat noodzakelijk is om te kunnen beoordelen of het product voldoet aan uw wensen. Voor een vlotte afhandeling is het raadzaam de door ons verstrekte instructies te volgen. U kunt het herroepingsformulier hier downloaden.

De verzendkosten voor het terugsturen dienen door de klant zelf betaald te worden. De terugbetaling van het volledige aankoopbedrag zal uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending of herroeping van de overeenkomst geschieden.

Product defect bij ontvangst (DOA)

Bij een defect bij ontvangst van het product is er sprake van een 'Dead On Arrival' (DOA). U kunt een DOA tot 7 dagen na ontvangst van het product bij ons aanmelden. U dient hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. U krijgt dan van ons een retournummer waaronder u het defecte product terug kunt sturen voor vervanging of reparatie. Vermeldt dit nummer duidelijk op de zending voor een vlotte afhandeling. Het product dient compleet, inclusief alle accessoires en in de originele verpakking, geretourneerd te worden. Indien het product niet voldoet aan uw verwachtingen kunt u ook een beroep doen op het herroepingsrecht.

Product defect binnen de garantietermijn (RMA)

Indien een bij ons aangekocht product defect raakt binnen de wettelijke garantietermijn, kunt u het product bij ons aanmelden middels een RMA-procedure. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij kunnen u dan assisteren met het vaststellen van het defect. U krijgt van ons een RMA-nummer waaronder u het defecte product kunt retourneren voor vervanging of reparatie. Houdt er rekening mee dat een RMA-retourzending zonder vermelding van een RMA-nummer onderhevig is aan extra verwerkingstijd en vertraagt een eventuele terugbetaling.

Indien er bij inspectie geconstateerd wordt dat het product niet op de door de fabrikant voorgeschreven manier gebruikt is, kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor de behandeling van uw RMA. In dergelijk gevallen zullen wij contact met u opnemen.

Uitzonderingen

Het herroepingsrecht geldt niet in de volgende gevallen:

 • Softwarepakketten waarvan de verzegeling verbroken is of waarvan de verpakking geopend is;
 • Inktcartridges en tonercassettes waarvan de verzegeling verbroken is of waarvan de verpakking geopend is;
 • Verbruiksartikelen, zoals beschermfolie en reinigingsvloeistof, waarvan de verpakking is geopend;
 • Ingewisselde of ingevulde vouchers en tegoedbonnen;
 • Artikelen die vanwege de hygiëne niet geruild kunnen worden, zoals in-ear headsets en oordopjes waarvan de verpakking geopend is;
 • Artikelen die speciaal voor u op maat gemaakt zijn;
 • Bij een zakelijke aankoop


Retourinstructies

Voor een vlotte afhandeling van uw retourzending is het raadzaam om de volgende verzendstructies te volgen:

 1. Voorzie de zending van een retourformulier;
 2. Zorg dat de zending stevig verpakt is om transportschade te voorkomen. Maak gebruik van opvulmateriaal, zoals chips, foam, golfkarton of luchtkussenfolie;
 3. De producten moeten teruggestuurd worden inclusief alle meegeleverde accessoires;
 4. Elektronische onderdelen zoals geheugenmodules en harde schijven dienen in een antistatische verpakking aangeleverd te worden;
 5. Zorg dat aan de buitenkant van de zending geen stickers of markeringen welke niet door de fabrikant zijn aangebracht aanwezig zijn. In het geval van een DOA of RMA moet het RMA-nummer duidelijk op de buitenzijde van de zending vermeld zijn;
 6. Voeg in het geval van een DOA of RMA een kopie van de factuur toe bij de zending;
 7. Zorg dat de zending voldoende is gefrankeerd.

Reparaties

Reparaties zijn vrij van kosten wanneer het product onder de garantie valt. In het ongelukkige geval dat de schade is veroorzaakt door verkeerd gebruik, in plaats van een fabricagefout, worden de reparatiekosten en verzendkosten aan u gefactureerd. Restitutie wordt gemaakt in de oorspronkelijke betaalmethode. Indien u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden met een bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice.