zoeken
|
Algemeen
Categorie├źn
Verzending

Verzendkosten

Verzendingen binnen Nederland en België worden gratis bezorgd bij een bestelling van minimaal €50. Voor bestellingen onder de €50 worden €7,50 verzendkosten in rekening gebracht. Voor verzendingen naar andere landen dan Nederland en België kunnen er extra kosten gerekend worden afhankelijk van het land van bestemming. Contacteer de klantenservice voor meer informatie.

Bezorging in het buitenland

We verzenden ook bestellingen naar landen binnen de Europese Unie en diverse andere Europese landen. Zie onderstaande tabel voor een overzicht van alle landen waarnaar Hacktic Computer Products verzendt.

- Nederland
- België
- Luxemburg
- Frankrijk
- Duitsland


Vervoerders

Wij maken gebruik van UPS, DPD en TNT express voor verzending van onze pakketten. De kosten van verzending worden automatisch verrekend in het bestelproces.


UPS TNT DPD

Afhalen

Ook afhalen in één van onze winkels is mogelijk. Als u hiervoor kiest ontvangt u een bericht met de eventuele levertijd van het product. Zodra het product binnen is kunt u het product bij ons afhalen. Betalen bij afhalen is ook mogelijk. Er worden geen verzendkosten gerekend.

Niet thuis

Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden, zal de bezorger een bericht met instructies achterlaten. Afhankelijk van de gekozen vervoerder zal een nieuwe afleverpoging worden gedaan of kunt u het pakket op de aangegeven locatie ophalen.